Cruise­­kontrollen

Hei, Ålesund: Ai Chen fra Los Angeles poserer på byfjellet Aksla med skipet Arcadia i bakgrunnen. Reisefølget hennes kom til Norge med et cruise fra Island, som hadde sitt siste stopp i Tromsø. Derfra hyret de en privatsjåfør og dro til Vestlandet.Hei, Ålesund: Ai Chen fra Los Angeles poserer på byfjellet Aksla med skipet Arcadia i bakgrunnen. Reisefølget hennes kom til Norge med et cruise fra Island, som hadde sitt siste stopp i Tromsø. Derfra hyret de en privatsjåfør og dro til Vestlandet.
Hei, Ålesund: Ai Chen fra Los Angeles poserer på byfjellet Aksla. Med allværsjakke og kikkert rundt halsen er hun godt forberedt på norgesferie.Hei, Ålesund: Ai Chen fra Los Angeles poserer på byfjellet Aksla. Med allværsjakke og kikkert rundt halsen er hun godt forberedt på norgesferie.

Oppover trappene til byfjellet Aksla i Ålesund pustes det tungt. En lang kø av cruiseturister er på vei opp fra skipet Arcadia, som ligger til kai i sentrum. Noen bruker rekkverket til å hale seg opp, andre støtter henda på knærne på vei opp de 418 trinnene.