Abonnementsvilkår for Klassekampen

Alle abonnement selges av Klassekampen AS, Postboks 9257 Grønland, 0134 Oslo. Org.nr 925350605

Abonnementet forskuddsbetales og løper til det sies opp av abonnenten. Manglende betaling anses ikke som oppsigelse.

Ved prisendringer i betalingsperioden vil dato for abonnementsfornyelse bli justert tilsvarende.

Du mottar første papiravis etter 2 virkedager. Digital tilgang får du umiddelbart.

Gaveabonnement stopper automatisk etter endt periode dersom annet ikke er avtalt. (Gjelder ikke månedlig betalt gaveabonnement.)

Tilbudspriser gjelder kun for abonnenter som ikke har hatt abonnement eller prøveabonnement de siste 12 mnd. Tilbudspriser gjelder for valgt periode og vil automatisk gå over til normalpris ved fornyelse. Tilbud-/studentpriser med månedlig betaling med avtalegiro gjelder for 12 mnd. før de går over til normalpris.

Faktura må betales innen forfallsdato for å unngå stans i leveringen. Har du AvtaleGiro, Vipps faste betalinger eller månedlig kredittkorttrekk gjennomføres innbetalingen automatisk.

Klassekampens nyhetsbrev inngår som del av abonnementet. Du kan melde deg av nyhetsbrevet hvis du ikke ønsker å motta det.

Postkasse/leveringssted må merkes tydelig med navn, slik at budet finner fram. Dersom du mangler avis er det fint om du gir oss beskjed her. I mellomtiden kan du lese avisa på nett.

For levering til utlandet kommer et tillegg for porto.

Du har angrerett på kjøp av abonnement i henhold til angrerettlovens bestemmelser. Du har rett til å gå fra avtalen ved å sende inn en melding til Klassekampen innen 14 dager etter at avisbestillingen er mottatt. Dette må gjøres skriftlig. Dersom abonnementet iverksettes og Klassekampen er tilgjengelig for deg i perioden hvor angrerett kan gjøres gjeldende, skal du betale for den perioden du har mottatt eller har hatt tilgang til Klassekampen.

Personopplysninger behandles konfidensielt og oppbevares ifølge norsk lov.

Klassekampen er ansvarlig for transaksjoner som gjennomføres på nettsiden i samarbeid med vår partner MediaConnect. All informasjon er kryptert og utføres med den sikreste teknologien (SSL).

Ved spørsmål ta gjerne kontakt med Kundeservice på tlf. 21 09 30 01