Krangle­fan­ten

Matjord: Ernæringsbiolog Marit Kolby hamrer stadig inn budskapet om at vi må gå tilbake til råvarene, og unngå for mye ultraprosessert mat. Selv dyrker hun grønnkål, gulrot og markjordbær. Matjord: Ernæringsbiolog Marit Kolby hamrer stadig inn budskapet om at vi må gå tilbake til råvarene, og unngå for mye ultraprosessert mat. Selv dyrker hun grønnkål, gulrot og markjordbær.

Spis lite og ofte, ikke bli stappmett. Velg magert og proteinrikt, unngå metta fett.

Du må være abonnent for å lese denne artikkelen

Portrett

Grethe Fatima Syéd tåler godt å bli kalt kontrær. Selv er hun mest opptatt av hva som føles sant.

Én type manus dukker opp igjen og igjen i innboksen til Renate Reinsve

Ida Jackson elsker Lenin. Men for å få folk til å åpne kjeften, tyr hun til magien.