Krangle­fan­ten

Matjord: Ernæringsbiolog Marit Kolby hamrer stadig inn budskapet om at vi må gå tilbake til råvarene, og unngå for mye ultraprosessert mat. Selv dyrker hun grønnkål, gulrot og markjordbær. Matjord: Ernæringsbiolog Marit Kolby hamrer stadig inn budskapet om at vi må gå tilbake til råvarene, og unngå for mye ultraprosessert mat. Selv dyrker hun grønnkål, gulrot og markjordbær.

Spis lite og ofte, ikke bli stappmett. Velg magert og proteinrikt, unngå metta fett.

Du må være abonnent for å lese denne artikkelen

Portrett

Årets tv-pinnekjøtt blir Wenche Andersens siste

Oslos politi­mester Ida Melbo Øystese står midt i en perfekt storm

Vigdis Bjorvand har sittet to ganger i israelsk fengsel i år. Da kom det godt med å ha trent på å under­trykke raseriet sitt.