Krangle­fan­ten

Matjord: Ernæringsbiolog Marit Kolby hamrer stadig inn budskapet om at vi må gå tilbake til råvarene, og unngå for mye ultraprosessert mat. Selv dyrker hun grønnkål, gulrot og markjordbær. Matjord: Ernæringsbiolog Marit Kolby hamrer stadig inn budskapet om at vi må gå tilbake til råvarene, og unngå for mye ultraprosessert mat. Selv dyrker hun grønnkål, gulrot og markjordbær.

Spis lite og ofte, ikke bli stappmett. Velg magert og proteinrikt, unngå metta fett.

Du må være abonnent for å lese denne artikkelen

Portrett

Noe av det viktigste Fagfor­bundets nye leder Helene Harsvik Skeibrok har fått gjenns­omslag for, er en carport

Aslak Sira Myhre skal prøve å ikke være så jækla frekk lenger

Alexandra Archetti Stølen har ledet musikk­fes­ti­valen Oslo World i 20 år. Men helst skulle hun ledet Argentinas landslag i fotball.