Krangle­fan­ten

Matjord: Ernæringsbiolog Marit Kolby hamrer stadig inn budskapet om at vi må gå tilbake til råvarene, og unngå for mye ultraprosessert mat. Selv dyrker hun grønnkål, gulrot og markjordbær. Matjord: Ernæringsbiolog Marit Kolby hamrer stadig inn budskapet om at vi må gå tilbake til råvarene, og unngå for mye ultraprosessert mat. Selv dyrker hun grønnkål, gulrot og markjordbær.

Spis lite og ofte, ikke bli stappmett. Velg magert og proteinrikt, unngå metta fett.

Du må være abonnent for å lese denne artikkelen

Portrett

Einar Duenger Bøhn er popu­lær­fi­losof, nyutnevnt Odd Nerdrum-ekspert og – for noen – en diktator.

Aldri før har Valgerd Svarstad Haugland fått så mange støtte­er­klæ­ringer.

Kristine L. Solli (Ap) blir den eneste på Stortinget med både doktorgrad og 18 års erfaring fra Coop Extra