ReportasjeGrillpraten

Snill grill av imamen

Imam Faruk Terzic er vant til at når jour­nalistene ringer, så brenner det. Denne gang er han mest redd for å svi kotelettene.

PIFFIKRYDDER? Imam Faruk Terzic tilbringer ikke altfor mye tid over grytene. I tillegg er borettslagets felleskjøkken en ukjent arena for ham. PIFFIKRYDDER? Imam Faruk Terzic tilbringer ikke altfor mye tid over grytene. I tillegg er borettslagets felleskjøkken en ukjent arena for ham.

– Vi skal ikke kutte noe som helst. Vi skal bare bruke litt salt, og kanskje vi finner pepper. Det er veldig enkelt!

Du må være abonnent for å lese denne artikkelen

Kultur

Politikk

Frp stiller flest spørsmål til kultur­mi­nis­teren. Nå bes Rødt og SV om å komme seg på banen

Kommentar

Hvor alvorlig skal vi ta USAs planer om digitalt verdens­herre­dømme?

Musikk

Øyafes­ti­valens eiere får mediehjelp av norsk PR-byrå. En seier for akti­vis­tene, sier forsker