OPE­RA­SJON OVERLE­VELSE

YTTERPUNKTENE: Arild Lihaug fyller opp traller på Matsentralen i Bergen. Norges ytterpunkt – overflod og fattigdom – kalles hyllemeterne med «overskuddsmat» fra hoteller, restauranter og matbutikker på Matsentralen. Christopher OlssønYTTERPUNKTENE: Arild Lihaug fyller opp traller på Matsentralen i Bergen. Norges ytterpunkt – overflod og fattigdom – kalles hyllemeterne med «overskuddsmat» fra hoteller, restauranter og matbutikker på Matsentralen. Christopher Olssøn

Det er tidlig morgen i Bergen sentrum. Tunge skyer truer med å slippe fra seg vannmassene hvert øyeblikk. På et hjørne like ved «Den blå stein» står tre voksne menn utenfor en hvit varebil. De er kledd nesten helt likt: mørke hettegensere med logo, grønne capser og et grønt plastarmbånd rundt håndleddet.

Dokument