Naturligvis

Overpro­duksjon eller overimport?

Fryselagrene er fulle, og likevel renner storfekjøtt inn over grensen. Næringen må reguleres.

Illustrasjon: Knut Løvås, knutlvas@gmail.com Illustrasjon: Knut Løvås, knutlvas@gmail.com

I to år har det blitt produsert mer storfekjøtt enn det som trengs i Norge. Noen kaller det overproduksjon, mens andre skylder på importen av storfekjøtt, og mener «overimport» er problemet.

Les hele Klassekampen på nett

Få nyhetene som setter dagsorden, analysene som betyr noe og stemmene som teller. Abonner i dag.

Bli abonnent

Allerede abonnent?

Naturligvis

Er naturen offer for en allmen­ningens tragedie?

Å fikse klimakrisa ved hjelp av geo-en­gi­neering løser ikke de under­lig­gende problemene.

Også KrF må forholde seg til nye viten­ska­pe­lige oppda­gelser om kjønn.