Du kan bla til neste sideBla med piltastene
Anmeldelse

Alt er mat

Medviten: Andreas Delsett har fruktbare perspektiv, men burde hatt meir kontakt med grasrota.

MATKULTUR: Andreas Liebe Delsett er matinteressert ­programsjef på Litteraturhuset i Oslo. FOTO: EIVIND VOLDER RUTLE
Sakprosa

Andreas Liebe Delsett

Den vanskelige maten. Hvordan det vi spiser ble et problem og hva vi kan gjøre med det

Sakprosa

Manifest Forlag 2022, 154 sider

Kva er mat? Mat gjer kroppane våre til noko vi er stolte av eller skammar oss over. Mat er eit statussymbol – kva vi et og ikkje et, fortel meir om oss enn kva klede vi går med og kva postnummer vi har. Eller er det omvendt – at postnummeret avgrensar sjansane du har til å ete sunt og miljøvenleg?

Les hele Klassekampen på nett

Få nyhetene som setter dagsorden, analysene som betyr noe og stemmene som teller. Abonner i dag.

Bli abonnent

Allerede abonnent?