Du kan bla til neste sideBla med piltastene

Komplisert: Elizabeth Catte motarbeider den forenklede historien om «Trumpland» og viser hvem som tjener på at vi står mot hverandre.

BAK FATTIGDOMSBILDET

SPIS DE RIKE: Studenter demonstrerer utenfor mens senator Don Blankenship taler på West Virginia University i mars. Blankenship er tidligere sjef for kullutvinningsanlegget Massey Energy der 29 arbeidere døde i en ulykke i 2010.FOTO: SPENCER PLAT, GETTY IMAGES/NTB SCANPIX

Våren 2016, mens det sakte gikk opp for mange at Donald Trumps valgkamp ikke var en bisarr vits, begynte det å dukke opp en viss type artikler i amerikanske medier. Overskriftene snakket om «Trumpland» og «det glemte USA». Uredde journalister forlot kontorene sine i New York og Washington og dro til Appalachene, fjellkjeden som strekker seg fra delstaten New York i nord til Alabama i sør, og som er kjent for kullgruver, fattigdom og «hillbilly»-kultur. Artiklene forega å grave i det andre Amerika, der det bodde et folk som ikke hadde fått delta i framskrittet. De var hvite, fattige, uutdannede, de hatet alle som var annerledes, de elsket våpen, kull og Trump.

Git: master, Build env: production, running in production mode, Sanity: production