Naomi Klein – Foredrag om «Doppelganger»

Naomi Klein – Foredrag om «Doppelganger»

Naomi Klein kommer til Norge på Klassekampens invitasjon 14. mai! Klein skal snakke om hennes siste bok «Doppelganger».

Kjøp billetter her
Slemdalsveien 15, Oslo, Oslo/ Chateau Neuf

I over 20 år har Naomi Klein satt sitt preg på anti-globaliseringsbevegelsen og venstresiden. Forfatteren og aktivisten står blant annet bak bestselgende bøker som «No Logo» (1999), «Sjokkdoktrinen» (2007) og «This Changes Everything» (2014). På Klassekampens invitasjon kommer hun nå til Oslo for å prate om sin nyeste bok, «Doppelganger: A Trip Into the Mirror World».

Boka er et dypdykk i konspirasjonshøyres sfære. Den er basert på den stadige forvekslingen Klein selv har opplevd med sin navnesøster, Naomi Wolf. Naomi Klein følger sin dobbeltgjenger lengre og lengre ned ytrehøyres digitale kaninhull. Denne erfaringen bruker Klein til å undersøke hvordan konspirasjons-høyre vinner stadig nytt terreng gjennom å speile og forvrenge helt reelle problemstillinger.

I Doppelganger tar Klein også et oppgjør med venstresidas manglende evne til å danne allianser og å skape de riktige motfortellingene om vår tids store problemer. Der ytre høyre tilbyr svar på de reelle problemene folk har, har ikke venstresida klart å fange opp denne følelsen. Venstresida må derimot gi den en retning og en strukturell analyse.

Klassekampens abonnenter får rabatt. Merk at det er begrenset antall billetter til rabattert pris.

Før foredraget byr vi på et «vorspiel» med panelsamtale. Mer informasjon kommer.