![](https://cdn.sanity.io/images/u4eaiudq/production/d9b12a7de2884964d54e3e0ab73f2084df475101-1500x1290.jpg)
![](https://cdn.sanity.io/images/u4eaiudq/production/d9b12a7de2884964d54e3e0ab73f2084df475101-1500x1290.jpg)
Omsorgsarbeidet er produktet ingen ville kjøpt. Og så kjøper vi det likevel.
Jeg kommer aldri til å bli en ener på kjøkkenet. Det er et faktum jeg innser uten snev av verken skam eller sorg. Trendene kommer seint til meg, for å si det forsiktig: Hummus er fremdeles noe relativt nytt, å sette surdeigsbrød noe jeg kanskje vil lære meg seinere en gang, hvis jeg mot formodning skulle få lyst. At jeg i det hele tatt har fått med meg den voksende interessen for sardiner på boks, er et sikkert tegn på at dens tid som gastronomisk avantgarde for lengst er på hell.