Det er lenge siden oldefar styrtet inn hovedoppgaven sin i sosialpsykologi. Ett eksemplar ble levert på deadline til en sekretær som smilte vennlig: «Hvor er de to andre?» Hvert kommisjonsmedlem skulle ha et eksemplar. Kopimaskiner fantes ikke, men man hadde blåpapir. Instituttet ga ei uke til kopiering – det var rom for skjønn. Det åpnet for seinere oppfølging av arbeidet.
Stek!
Her er de forskjellige funksjonene til stekeovnen vår:
Standard – til tradisjonell baking og steking.
Varmluft – til baking på en eller flere riller samtidig.
Varmluftsdamp – til baking eller steking ved bruk av damp.
Overvarme + varmluft – til steking av kjøtt, fisk og fjærfe.
Damp overvarme + varmluft – til steking av kjøtt, fisk eller fjærfe ved bruk av damp.
Undervarme + varmluft – til intens baking av pizzabunn eller quiche.
Damp bunnvarme + varmluft – til baking av pizza eller quiche ved bruk av damp.
Undervarme – til det siste baketrinnet, intens baking av pizzabunn eller quiche.
Økovarmluft – til energisparing under tilberedning, altså for deg som liker lunka mat.
Stor grill – til grilling av tynne stykker i hele området.
Økogrill – til grilling av tynn mat ved bruk av bare et lite område.
Viftegrill – også til grilling av tynn mat, men med vifte.
Intensiv tilberedning – til baking av store mengder mat.
Proffsteking – til automatisk steking og profesjonell steking.